0
0

BOSCH rudens PRO DEAL akcija ir klāt!

Kopīgot
18. oktobris, 2022

Arī šajā rudenī BOSCH iepriecina savus klientus ar PRO DEAL akciju! Iegādājies BOSCH Professional instrumentu vai komplektu un izvēlies sev dāvanu.

Lai tiktu pie balvas, nepieciešams savu pirkumu reģistrēt BOSCH Professional mājaslapā. Kas jāiegādājas, lai tiktu pie dāvanas? 

Iegādājies vienu 18V instrumentu vai komplektu

Pērkot vienu Bosch Professional 18V instrumentu vai komplektu, kura cena ir 182 € vai vairāk un dāvanā saņem A kategorijas produktu. Savukārt iegādājieties vienu Bosch Professional 18V instrumentu vai komplektu, kura cena ir vismaz 303 €, saņem dāvanā A vai B kategorijas produktu, pēc izvēles. Vairāk informācijas par produktu kategorijām meklē BOSCH Professional mājaslapā. 

 

Iegādājies galda zāģi vai leņķzāģi

Kokapstrādes instrumentu ir iespējams saņemt, ja iegādājieties galda zāģi vai leņķzāģi. Dāvanu varēsi izvēlēties pats! Ir iespējams izvēlēties starp rokas ripzāģi, zobenzāģi vai ekscentrisko slīpmašīnu.

 

Pērc X-Lock akumulatora leņķa slīpmašīnu

Iegādājies vienu BOSCH Professional X-Lock 18V leņķa slīpmašīnu vai tās komplektu un dāvanā saņem BOSCH Professional X-Lock piederumu komplektu. 

 

Iegādājies mērinstrumentu

Iegādājieties vienu 12V mērinstrumentu vai komplektu un saņem dāvanā GBA 12V2,0AH akumulatoru. Savukārt iegādājieties 18V mērinstrumentu vai komplektu dāvanā saņemsi ProCORE 18V 4,0AH akumulatoru. Pērkot lāzeru meklētāju (GLM 50-22/ GLM 50-25 G /GLM 50-27 C / GLM 50-27 CG) dāvanā saņem Li-Ion rezerves uzlādes akumulatora bloku BA 3,7 V 1,0 AH.

 

Pērc 3 akumulatora instrumentus

Iegādājieties vismaz 3 Bosch Professional 18V instrumentus vai to komplektus vismaz 846 € vērtībā un saņem dāvanā Sākuma komplektu, kurā ietilpst 2x ProCORE18V (4.0Ah, 5.5Ah) akumulatori un uzlādes ierīce GAL 1880 CV. 

 

Visas dāvanas ir pieejamas, kamēr prece ir noliktavā. Vairāk par PRO DEAL akciju un tās noteikumiem meklē BOSCH Professional mājaslapā. 

 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu