0
0

Könner & Söhnen industriālo ģeneratoru priekšrocības

Kopīgot
3. jūlijs, 2024

Elektroenerģija ir viens no svarīgākajiem resursiem cilvēka dzīvē. Tās neesamība vai traucējumi var radīt daudzas problēmas. Lai no tā izvairītos, ir nepieciešams rezerves elektroenerģijas avots, un lieliska izvēle ir ar dīzeļdegvielu darbināms ģenerators. 

Jaudīgus dīzeļa ģeneratorus bieži vien izvēlas rūpniecības nozarē, kur ir svarīgs nepārtraukts ražošanas process. Šis ģeneratora veids ir nepārspējams regulāras elektroenerģijas nodrošināšanā. Tas var pilnībā kompensēt elektroenerģijas neesamību avārijas gadījumā vai nodrošināt papildu ražošanas līnijas darbību liela un steidzama pasūtījuma gadījumā.

Klusie Könner & Söhnen HEAVY DUTY sērijas dīzeļa ģeneratori ir izstrādāti ņemot piemēru no citiem pasaulē atzītiem uzņēmumiem, kuri ražo zemu apgriezienu   (1500 apgr./min) ģeneratoru dzinējus Eiropas un ASV tirgum. Ģeneratoru augsto kvalitāti apliecina to dzinēju ekonomiskums, draudzīgums videi, uzticamība, atbilstība tehniskajiem un ekspluatācijas drošības standartiem. 

Zinot uzņēmuma Könner & Söhnen prasības, visiem ģeneratoriem ir jaudas rezerve pret to, kāda jauda ir norādīta specifikācijās. Vācijas uzņēmums ģeneratoru izstrādes laikā, ir ņēmis vērā visas klientu vajadzības gan rezerves, gan avārijas enerģijas nodrošināšanā, lai pēc iespējas ilgāk varētu apgādāt ar elektroenerģiju dzīvojamās ēkas un komerciālos objektus. 

Industriālais ģenerators

Könner & Söhnen ģeneratoru priekšrocības:

  • Uzticams motors ar 1500 apgr./min,
  • Elektroniska vai mehāniska dzinēja apgriezienu kontroles sistēma,
  • 4-polu bezoglīšu maiņstrāvas ģenerators ar automātisku sprieguma regulēšanas sistēmu,
  • Uzsildīšana pirms palaišanas,
  • Digitālais vadības bloks,
  • Skaņu necaurlaidīgs pretvandālisks korpuss ar galvanisku pārklājumu (pēc izvēles),
  • Nodots ekspluatācijā Eiropā,
  • Garantija 2 gadi. 

Aplūkosim galvenās vācu zīmola Könner & Söhnen industriālo ģeneratoru īpašības tuvāk! 

Uzticami zema apgriezienu skaita dzinēji - mūsdienīgie zema apgriezienu skaita (1500 apgr./min) dzinēji nodrošina optimālu veiktspēju, tiem ir ilgāks kalpošanas laiks, kā arī ekonomisks degvielas patēriņš, padarot vācu zīmola ģeneratorus par ekonomiski izdevīgām iekārtām. Automātiskā dzinēja apgriezienu kontroles sistēma reaģē uz slodzes izmaiņām, uzlabo ģeneratora saražotās elektroenerģijas kvalitāti un garantē stabilu 50 Hz frekvenci.

Bezoglīšu maiņstrāvas ģeneratori - Könner & Söhnen tehnikas vienības ir aprīkots ar 4 polu Stamford tipa bezoglīšu maiņstrāvas ģeneratoru, sinhrona tipa dzinēju un ļoti efektīvu elektronisko regulēšanas sistēmu AVR.

Dzinēja dzesēšana - dzesēšana ar ūdeni nodrošina uzticamu iekārtas darbību un novērš dažādus defektus, kuri varētu rasties. Motora efektīvā dzesēšana ļauj šo ģeneratorus izmantot dažādās āra gaisa temperatūrās. Tajā skaitā arī karstā laikā. 

Uzsildīšana pirms palaišanas - dzinēja uzsildīšana atvieglo elektrostacijas iedarbināšanu, neradot slodzi uz dzinēju. Tas ir īpaši svarīgi aukstajā sezonā, kad temperatūra ir zem nulles. Sistēma automātiski iepriekš uzsilda motora ūdens apvalku līdz vajadzīgajai temperatūrai un uztur motora temperatūru, lai atvieglotu tā iedarbināšanu jebkuros laika apstākļos.

Konner Sohnen generatori

Digitālais vadības bloks - visas darbības tiek kontrolētas ar modernu daudzfunkcionālu digitālo vadības bloku. Tas nodrošina visu ģeneratora rādītājumu uzraudzību, ērtus palaišanas un darbības iestatījumus, akumulatora stāvokļa uzraudzību, slodzei pielāgotus dzinēja apgriezienus un degvielas padevi, kā arī sniedz aizsardzību pret pārkaršanu un zemu eļļas līmeni. Tas arī signalizē par iespējamiem defektiem un ziņo, ja ir nepieciešama tehniskā apkope  servisā.

Skaņu necaurlaidīgs pretvandālisks korpuss - augstas kvalitātes skaņu necaurlaidīgais korpuss nodrošina ievērojamu trokšņa samazinājumu ģeneratora darbības laikā, uzlabo siltuma sadalījumu un aizsargā to pret mitruma un kondensāta iekļūšanu, nelabvēlīgu laika apstākļu iedarbību un bojājumiem. Pretkorozijas pulverkrāsas pārklājums pagarina iekārtas kalpošanas laiku.

Daži no Könner & Söhnen industriālo ģeneratoru modeļiem ir apstrādāti ar īpašu galvanisko pārklājumu, kurš palielina izturību pret nodilumu, oksidēšanos un koroziju, tādējādi ievērojami pagarinot iekārtas kalpošanas laiku.

Turklāt zema trokšņa līmeņa apgriezienu skaita dzinēji, kas uzstādīti uz pretvibrācijas spilventiņiem, veicina klusāku darbību un samazina pamatnes slodzi. 

Nodots ekspluatācijai Eiropā - Könner & Söhnen ģeneratoriem tiek veikta pirmsekspluatācijas sagatavošana un testa palaišana, kontrolējot atbilstību visiem pareizas darbības parametriem Eiropā. Testi tiek veikti uzņēmuma servisa centrā. Lai pārbaudītu ģeneratora jaudu dažādos darba apstākļos un precīzi noregulētu elektronikas vadības bloku, tiek izmantota īpaša iekārta.

Viegla uzturēšana un apkope - korpusā ir iestrādātas īpašas atveres, kuras atvieglo ierīces nosūtīšanu, transportēšanu un uzstādīšanu.  Plašas atveramas durvis abās korpusa pusēs nodrošina netraucētu piekļuvi ierīces daļām, lai atvieglotu dīzeļa ģeneratora galveno komponentu apkalpošanu.

Maksimāla drošība - Könner & Söhnen ģeneratori ir aprīkoti ar visu nepieciešamo funkciju kontroli, kas nodrošina maksimālu lietotāja drošību un ilgāku dzinēja kalpošanas laiku.

1. Ģeneratoru elektrodrošība:

  • aizsardzība pret pārslodzi,
  • aizsardzība pret apgrieztās strāvas padevi,
  • aizsardzība pret strāvas un sprieguma nelīdzsvarotību, 
  • zemējuma savienotājs,
  • aizsardzība pret īssavienojumu,
  • motora pārkaršanas aizsardzība.

2. Mehāniskā drošība:

  • izturīgs korpuss,
  • aizsargāti karstie punkti,
  • aizsargātas kustīgās daļas,
  • aizsardzība pret zemu eļļas līmeni, 
  • dzinēja avārijas apturēšanas poga.

Könner & Söhnen dīzeļa ģeneratoriem ir sarežģīta konfigurācija, kas nodrošina ērtu un drošu iekārtas ekspluatāciju.

Šiem ģeneratoriem ir IP54 aizsardzības klase.

Atceries, darbinot ģeneratoru, vienmēr stingri jāievēro drošības pasākumi un noteikumi.


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu