0
0

DNIPRO-M: universāls akumulators dažādiem instrumentiem

Kopīgot
18. maijs, 2022

DNIPRO-M 20V akumulatoru instrumentu sērijā ietilpst instrumenti dažādu uzdevumu veikšanai, bet tiem visiem ir viens vienojošs elements – akumulators. Ar viena akumulatoru un īstajiem instrumentiem ir iespējams veikt plašus būvniecības, remonta, dārzkopības un citus darbus. 

Dnipro-M

 

DNIPRO-M akumulatoru īpašības

DNIPRO-M 20V akumulatoriem ir 3 veidi, tie atšķiras pēc jaudas:

  • BP-220 2 Ah;
  • BP-240 4 Ah;
  • BP-260 6 Ah.

Akumulatori tiek darbināti ar Li-Ion elementiem, tādēļ akumulatoru ir iespējams uzlādēt jebkurā laikā, neatkarīgi no tā brīža uzlādes līmeņa. Akumulatori ir aprīkoti ar sarežģītām aizsardzības sistēmām, piemēram, akumulatorus nav iespējams pārlādēt, jo automātiski tiek pārtraukta strāvas padeve, kad akumulators ir pilnībā uzlādējies. Akumulatori ir aizsargāti arī pret pārkaršanu, augstas temperatūras gadījumā, instruments automātiski izslēdzas. 

Tomēr akumulatoru galvenā īpašība, neatkarīgi no tā ietilpības, ir saderība ar jebkuru no DNIRPO-M 20V sērijas instrumentiem, ļaujot paveikt dažādus uzdevumus ar viena akumulatora palīdzību. 

 

Instrumenti celtniecībai un renovācijai

Neatkarīgi no tā, vai plānojat veikt pilna apjoma celtniecību vai remontu nelielā dzīvoklī, šie darbi nav paveicami bez instrumentu izmantošanas. DNIPRO-M klāstā ir pieejami vairāki akumulatora instrumenti celtniecībai:

Urbjmašīna. Universāls akumulatora instruments ar kura palīdzību iespējams piestiprināt plauktu vai gleznu, salikt mēbeles, urbt caurumu kokā un metālā un citus uzdevumus. 

Perforatori. Šis instruments ir lielisks palīgs nojaukšanas darbos, betona un ķieģeļu urbšanā, flīžu un ģipša nojaukšanā. 

Uzgriežņu atslēga. Šis elektroinstruments noder arī būvlaukumos, taču autoservisos tas iegūst lielāku popularitāti, jo ar šī instrumenta palīdzību iespējams ātri un efektīvi pievilkt uzgriežņus un skrūves. Uzgriežņu atslēga atvieglo darbu neparedzētās situācijās uz ceļa, ja nepieciešams nomainīt riteni. Vien pāris klikšķi un ritenis ir nomainīts. 

Urbjmašīna

 

Instrumenti pagalmam un dārzam

Ar viena akumulatora palīdzību ir iespējams nodrošināt visu nepieviešamo dārzam, jo DNIRPO-M 20V akumulators ir saderīgs arī ar dārza tehniku. 

Dzīvžoga šķeres. Sakop pat tālākos dārza nostūrus! Elektrības vada neesamību sniegs brīvību koku apgriešanas un veidošanas darbos. It īpaši to novērtēsies, kad griezīsiet augstos zarus. 

Ķēdes zāģi. Ja benzīna liešana motorzāģī jums liekas apgrūtinoša, tad apsveriet akumulatora ķēdes zāģa iegādi. Tomēr ir jāpatur prātā fakts, ka zāģim ir nepieciešami divi vienādas jaudas 20V akumulatori. 

Trimmeris. Efektīvs instruments piemājas dārza un teritorijas sakopšanai. Akumulatora ierīcei nav vajadzīgs savienojums ar elektrotīklu, tādēļ varat strādāt pat tālu no mājas. Salīdzinājumā ar benzīna modeļiem. Akumulatora trimmerim ir vienkāršāka uzturēšana un tas prasa mazāk rūpes. 

Dnipro-M motorzāģis

Šie ir tikai daži instrumenti no DNIRPO-M akumulatoru instrumentu klāsta. Ar pārējiem instrumentiem varam iepazīties INSERV.LV. Tomēr, neatkarīgi no tā, vai jūsu īpašumā ir viens vai vairāki DNIRPO-M akumulatora instrumenti, tiem visiem der viens akumulators, vienīgais izņēmums ir ķēdes zāģi, kuriem ir nepieciešami 2 akumulatori. 


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu