0
0

Kādēļ izvēlēties ESSVE stiprinājumus?

Kopīgot
22. februāris, 2022

Kopš dibināšanas Zviedrijā 1970. gadā ESSVE ir kļuvusi par vienu no vadošajām stiprinājumu ražošanas kompānijām Eiropā. Zīmola mērķis ir padarīt būvniecības profesionāļu, projektētāju un strādnieku ikdienu vieglāku, drošāku un produktīvāku. ESSVE piedāvājumā ietilpst skrūves, stiprinājumi, līmes, pildvielas un citi stiprinājumi. Viss, kas nepieciešams darba pabeigšanai. 

Essve stprinājumi

Zināšanās balstītas inovācijas

ESSVE rada jaunus un inovatīvus produktus kopā ar jomas profesionāļiem. Lai labāk izprastu gala patērētāja vajadzības, tiek veikti pētījumi un intervijas, lai saprastu, kā viņu darbu paradīt vēl drošāku, vieglāku un efektīvāku. Šādā veidā ESSVE jau ir veikusi sava sortimenta papildināšanu un paplašināšanu.

Plašs produktu klāsts

ESSVE piedāvā plašu kvalitatīvu stiprinājumu klāstu, sortimentā ietilpst vairāk nekā 5000 dažādi stiprinājumi. Plašais piedāvājums sastāv no aptuveni 1500 skrūvēm, 1900 stiprinājuma elementiem, 650 dažādām naglām, 400 hermētiķiem un citiem stiprinājumiem. ESSVE piedāvājumā ir gan stiprinājumi lietošanai iekštelpās, gan āra darbiem, piemēram, terases būvniecībai. 

Essbox

ESSVE risinājumi piederumu glabāšanai

ESSVE speciālisti pētījumu laikā ievēroja, ka kartona iepakojumi bieži vien ilgi nekalpo un stiprinājumus tajos nav iespējams ilgstoši glabāt, šai problēmai bija nepieciešams risinājums. ESSVE izstrādāja risinājumu – ESSBOX. Tas ir koferis, kurā uzlabāt un pārvietot stiprinājumus, kā arī tas atrisina  vēl vienu problēmu – sarežģīto stiprinājumu līdzņemšanu un pārvietošanu. Ar ESSBOX palīdzību visus nepieciešamos stiprinājumus ir neticami viegli pārvietot un nav jāuztraucas par to izbiršanu un sajaukšanos. ESSVE stiprinājumi tiek pārdoti plastmasas kastītēs, kuras ir iespējams ērti salikt visas vienuviet – ESSBOX koferī. Pateicoties kofera pārdomātajam dizainam, kastītēm nav jābūt pilnām, lai tās varētu pārvietot, pat pustukšus stiprinājuma iepakojumus ir iespējams pārvietot bez problēmām. INSERV.LV piedāvājumā šobrīd ir gan standarta ESSBOX koferi, gan to mini versija, mazākam stiprinājumu skaitam.


Saistītie raksti

Atpakaļ uz jaunumu sarakstu