Vieda grilēšanas tehnoloģija nodrošina savienojumu ar grilu un ēdienu neatkarīgi no atrašanās vietas. Neatkarīgi no tā, vai gatavojat virtuvē, skrienat uz veikalu vai atpūšaties ar atspirdzinošu dzērienu, viens skatiens uz jūsu viedtālruni dod jums mieru, ka gatavotais ēdiens tiek kontrolēts. Weber Connect ir pakāpenisks grilēšanas palīgs, kas jebkuru grilu pārvērš par gudru grilu, bet jebkuru grilētāju par meistaru. Radi vienreizēju mākslu, gatavojot sulīgus steikus, lasi, apceptus dārzeņus. Izmanto dažādas receptes, kas pieejamas internetā. Ar savu klasisko dizainu un pārdomātajām funkcijām, piemēram, mūsdienīgu tīrīšanas sistēmu un ērtu leņķa vāka āķi, jūs varat koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgs- ģimeni, draugiem un lieliska ēdiena gatavošanu. Nav noslēpums, ka esat grila meistars, vissvarīgākā persona ballītē. Lai nodrošinātu, ka viesi nākamajos gados runā par šo episko dienu, sagatavojies laicīgi. Ja vēl tikai gatavojies pirkt grilu, jums visticamāk radīsies daudz jautājumu- kādu materiālu izvēlēties, kādas formas grilu izvēlēties, krāsu, kādas cenas diapazonā? | ||
Ēdiena izstrādājumus iespējams pagatavot dažādi, virs oglēm vai gāzes degļiem. Tas ir lieliski piemērots visam, sākot no burgeriem, steikiem, karbonādēm un pat zivs izstrādājumiem. Parasti gatavošana tiek veikta ar vidēju karstumu (180-230°C) ar aizvērtu vāku. Ko vēlaties jūs? Grilēt uz kokoglēm vai ar propānu? Ir daudzi, kas dod priekšroku gāzes griliem, bet tajā pašā laikā ir daudzi, kas dod priekšroku grilēt uz oglēm. WEBER tehnika ir lieliska grilēšanas piedzīvojumu iespēja. Izmantojot un darbojoties ar gāzes grilu pirmo reizi, visas jūsu atrunas izkusīs. Tas piedāvā bagātīgu gatavošanas vietu un tieša, netieša siltuma iespēju. Grilētas maltītes nekad nav bijušas ātras un vienkāršas. | ||
| ||
WEBER dibinātājs Džordžs Stefans. Pirmie panākumi norisinājās 1952. gadā izstrādājot pirmo revolucionāro tējkannas grilu. Kā dibinātājs pats izsakās, ka viņa mīlestība pret WEBER griliem tikpat liela kā mīlestība uz dzīvi.